Har haft en underbar helg! Avverkat flera timmar på Lindas balkong med tända ljus, te och kaffe, lagat middag och umgåtts. Tagit strandpromenad och hälsat på familj och släkt. Kan inte bli bättre! Jag hoppas att resten av veckan blir lika bra!














På riktigt?!


Gissa om jag är glad, det har öppnat en Stylist utbildning här i Skövde! Jag hörde rykten om att den skulle öppnas men trodde då inte på att detta kunde stämma. I denna lilla stad!? Men idag fick jag det bekräftat och nu har jag iallafall fyllt i ansökan som ska vara inne senast 4 juni. Om allt går som jag vill nu så är jag Stylist innan 2011 är slut!















Tur!


Föreläsningen blev klar tidigare än jag räknat med så innan jag gick hem fick jag plötsligt för mig att gå inom en butik i stan. Och där (i den sista butiken jag letar i, och tro mig jag har letat i alla andra utom den) hittar jag den perfekta presenten. Äntligen! Hoppas nu att ni tycker om den Felicia! Även om jag var tvungen att avslöja lite..

Nu ska jag äta, sedan åker jag till stationen, reser i 3 timmar sen är det semester i 10 dagar !


Arrivederci













Imorgon...


Jag hittade inget som dög som present igår. Jag visste vad jag skulle köpa och har sett att det funnits tidigare men nu när jag ska ha det så är det slut. Vad annars! Jag kan inte skriva för mycket här eftersom hon läser min blogg, Hejhej Felicia! Värdelöst utbud säger jag bara, så nu får väl presentjakten fortsätta i Halmstad. Imorgon åker jag äntligen dit. Ser verkligen fram emot att träffa alla, jag har saknat er! Jag har precis packat klart och väskan är proppfull som vanligt, fråga mig inte hur jag lyckas varje gång men allt som packats ner är livsviktigt och måste med. Imorgon ska jag upp tidigt på möte och efter det ska jag på föreläsning sen hem och kontrollera att jag har allt med mig och sedan åker jag!


 

Ta hand om er!









18/05 -2010


Jag vill gå till Esplanaden (ett köpcentrum i Skövde) jag måste köpa födelsedagspresent till min syster men jag vet inte hur jag ska göra för det är dåligt väder och jag vill inte att det ska börja regna när jag kommit halvvägs dit. Cykla går ju fortare men jag hatar att cykla, man ser dum ut. Jag får väl helt enkelt klä på mig regntäta kläder och promenera dit och sen åka hem med mamma när hon slutar. Ja det låter som en bra ide, men hoppas inte det regnar, ska jag strunta i det? Nej jag vill dit. Okej jag går, men fan om det börjar regna! Okej nu börja det regna medans jag satt här och skrev...typiskt mig.

 Bye













Im coming home!



Har varit och köpt biljetter idag så på torsdag åker jag till Halmstad och stannar till den 31 maj. Härligt!!















Benjamin Buttons otroliga liv




Den här filmen tittade jag på igår. Kanske lite smått orealistisk men det är en av dem finaste filmer jag sett. Om du som mig gillar filmer med lite djup så är det här något för dig. Den handlar om att ta vara på sitt liv, att ta chansen när man har den och att allt har sin tid, om ödet vill så sker det. En del av budskapet med filmen är om att utseende och ålder inte ska ha någon betydelse utan att vi alla är människor som har en varsin levnadshistoria, alla är intressanta på sitt sätt. Filmen lyckas fånga upp små ögonblick och blandar det med kärlek, passion, humor och tragik. Mycket fint! Det finns inte så mycket mer att säga än se den!








Bowlingen igår!


Hahaha katastrof!! 1 strike och och ungefär hälften hamna i rännan. Får nog bowla lite mer regelbundet för bättre resultat. Hade superkul igår och dagen idag har spenderats i Falköping, tog en promenad i solen med Zandra och Ilona som är årets farligaste bebis. Hon ligger i soffan, tjuter lite glatt och sen turbosnurrar hon runt så att hon nästan ramlar ner i golvet, som skydd fick vi bygga ett staket av kuddar. Man kan ju undra varför man självmant kastar sig mot en hård golv yta! Kanske satsar hon på en karriär i stunt branchen? Vem vet... 
Ikväll blir det lugnt, kanske hyr hem en film, är det någon som har ett bra förslag på vad man kan se? 
 
   
  










Cars!


Efter önskemål och eftersom vissa av mina läsare inte är så intresserade av mina inlägg om kläder smink osv så kommer här ett inlägg med bilar! Lägger upp lite bilder med feta lyxbilar som jag gärna kört runt i. 
  




  

 






 




Det här får bara inte hända!!
   









Fredag!


  Ikväll blir det bowling, och sen ska vi hem till oss och beställa pizza. Så nu har jag städat här hemma eftersom vi ska hit sen. Hade iofs städat iallafall men men. Min mamma klagar alltid på min städning, hon tycker att det går för fort så hon tror inte att det blir rent, men det blir det mamma det lovar jag! Nu ska jag sminka mig innan jag ska handla, behöver ju inte skrämma ihjäl folk med min vampyr bleka hy. Slänger upp några bilder på mig utan smink eftersom jag nästan alltid går sminkad, folk vet väl inte hur jag egentligen ser ut men såhär ser jag ut all natural!


Före smink

   


Efter smink

 


=)













:(


Jag hittade Alexander Wang skorna men dem var slut i min storlek! Ni måste meddela mig om ni skulle se att dem finns i storlek 36/37 någonstans!

    












Jag blir så arg!


Har väntat hela dagen på Vampire Diaries, klockan blir åtta och jag slår på tv:n så är det hockey!!
Alltid denna sport, vem har bestämt att den alltid ska gå före allt annat? Usch!

Såhär står det på hemsidan:

Under Ishockey-VM:et kommer torsdagar att se annorlunda ut för alla Vampire Diaries fans. Vampire tar helt enkelt en liten paus och kommer tillbaka den 27:e maj. 

Jahapp...











Någon som vet vart dem finns att köpa?




Märket är Alexander Wang och jag måste ha dem!
















  


Blivande moster :)


Först vill jag säga Grattis till min syster och Cristoffer som väntar bebis till augusti. En liten flicka som ska heta Julie. Jag kan knappt bärga mig, och kan knappt tänka mig hur längtansfulla ni måste vara! Det ska bli så kul att bli moster för första gången.

Läste http://zandiee.blogg.se/ och inlägget Babyboom, jag har också lagt märke till det. Det är verkligen babyboom, bara i min närhet är det flera par som ska ha barn till sensommaren. Min mammas kusin och min frisör och två grannar som exempel. Jag köpte en skvallertidning i veckan och där stod det även att ett flertal kändisar väntar barn. Och i aftonbladet stod det för några veckor sedan att antalet födda barn ökat detta året och det väntas öka dramatiskt till sommaren och hösten, änsålänge är det Stockholm som väntas få mest tillökning. Mycket pga. den kalla vintern som varit och att folk hållt sig inomhus....
Nästa gång ni går ut till stan eller affären, lägg märke till hur många ni ser med nyfödda bebisar och hur många det är som är gravida, ni kommer bli förvånade! 












10/5 -2010



Var iväg på möte imorse, klockan 9 skulle man vara på plats, tidigt för mig som annars inte går upp klockan 7 på morgonen men jag kämpade mig upp efter x antal snoozningar. Tog en promenad hem efteråt och la först nu märke till hur fint jag bor :) Det såg man ju inte i vintras när snön täckte allt. Jag bor i huset mitt i bilden. Men våra fönster är åt andra hållet så jag kan tyvärr inte njuta av denna utsikt. Hoppas att ni haft en lika bra och solig dag som jag har!!







Tini wini string bikini


Kommer ni ihåg klippdockorna man hade när man var liten? Jag älskade att byta om på dem men de lyckades alltid gå sönder eftersom dem var gjorda av papper. Det finns något som heter Fashion Studio på www.hm.com där du kan välja modell och sedan kläder, smycken och accessoarer. Jag skulle kunna sitta i timtal och styla precis som när jag var liten. Och eftersom sommaren snart är här så tyckte jag det passa bra att visa hur mina bikini utstyrslar blev. Har ni sett mitt tidigare inlägg Accessories does it? Isåfall så förstår ni nog vad jag menade nu när ni ser det här, bara bikinin plus 1 smycke, det räcker för att skapa en hel stil!




















Vitsippan ute i backarna står...


Karstorpsjön
Ligger mitt i Skövde, det är fina promenad stigar runt om och bryggor lite här och var runt hela sjön, badning,fiske, grillning och promenader, det luktar sommar!
















Axvalla marknad

Idag åkte jag mamma och Sabina till Axvalla marknad, man kan verkligen säga att allt skräp var samlat på ett och samma ställe. Efter att jag fotade indianerna så börja dem ropa efter mig och ville att jag skulle komma fram och fotas tillsammans med dem men jag låtsades inte höra dem och vände mig snabbt om för att låtsas inspektera träskorna i tältet bredvid, mycket fina!! Kanske inte så trovärdigt när man tänker efter. Det blev ingen shopping för mig men jag vann en choklad ask! Återbesök? Nja...















Det är ju bara en tygbit, ingen skada skedd





Såg att en tjej bloggat om att turbaner är inne, då kom jag att tänka på en sak. Hur kan det väcka så mycket uppmärksamhet och så många diskussioner för att en tjej använder slöja men om en annan tjej har turban för att det är modernt så bryr sig ingen fast det nästan är samma sak. Om man inte får arbete pga. att man använder sjal så ska man inte heller få ha turban/keps/hatt för att det är modernt! Rätt ska vara rätt! Jag kan fortsätta i hundra år om detta ämnet jag älskar att diskutera men jag tror ni förstår vad jag vill ha sagt!











Ett litet tips


Det blev inga bilder för färgningen blev inte som den skulle, så det blir att göra om det i veckan. Svårt det där med att hitta rätt nyans. Ett tips är att alltid våga ta det ett steg längre för oftast blir inte resultatet så intensivt som man tror när man väljer färgen. Våga ta en nyans mörkare/ljusare/rödare än vad du tänkt från början, man blir oftast mer nöjd då även om det kanske tar ett par dagar innan man vänjer sig vid sin nya spegelbild, det vet jag efter att ha provat både svart, brunt, blondt, rött och slingat hår. Man färgar ju för att man vill förändra och få ett resultat eller hur! Men finast är man i toner som påminner om sin egen hårfärg, och kolla först upp om ni klär bäst i kalla eller varma nyanser. Det tar fram hudtonen och ögonfärgen mycket mer om man väljer rätt!













Rekommenderar


www.modegallerian.se

Dem har alla möjliga märken från Halens och Vila till DKNY, Adidas och Beckham.
Jag som är addicted to leggins hitta massa kul att välja på. Använder ju aldrig riktiga byxor.
 Där finns allt från skor till väskor accessoarer och klänningar, ALLT! Tyvärr ska jag inte klicka hem något för jag har redan handlat min vårgarderob så jag inväntar sommargarderoben.

Nu ska jag snart till Bina och fixa hennes hår! Kan hända att jag slänger upp några före och efter bilder senare.

Ciao Bella!












Tidsfördriv



    


Jag har inget att göra och det är för tidigt att sova. Vad tycker ni om solglasögonen? Dem är väl användbara med tanke på att jag aldrig passar i solisar!








Förkyld?


Jag känner att min hals är på väg att ge upp så nu ska jag kurera mig och hoppas på att förkylningen inte bryter ut. En tesked honung om dagen när man börjar känna sig krasslig i halsen ska visst hjälpa att stå emot förkylningar, lite te och halstabletter på det så har du världens botemedel!!

        







TRUE BLOOD


Börjar om 5 minuter, ring inte och stör mig ;)








Bye









Accessories does it!







www.hm.com









I love this



  




    
    


Det finns en stor chans att mitt framtida hem inreds i denna stil...






ojdå


Skulle somnat för flera timmar sedan men fastnade i att läsa massa olika bloggar, bland annat Anagina.blogg.se haha fett skön tjej, lite över flummig ibland men störtskön ändå! Så funderar jag på hur rolig min blogg e på en skala, not at all! Men skaffade den som sagt för att mina nära o kära ska kunna se vad jag har för mig sedan jag flyttade, men har ju funderat hundratals gånger på vad jag vill ha för inriktning men samtidigt tycker jag att det kan bli lite tråkigt att ha enbart en modeblogg eller enbart bokblogg etc etc. Jag skriver det som faller mig in för stunden, det får bli som det blir. Men jag kommer inte lämna ut saker om mig själv, skriva om mina känslor eller lämna ut mina vänner och familj, jag är väldigt privat av mig. Delar med mig gör jag enbart till dem som står mig nära. Aa så ni som väntar på skvaller...tyvärr jag får göra er besvikna men det blir inte roligare än såhär ;)

God natt!









Billingen



     

Var en runda på Billingen idag med familjen. Härligt väder och jag fick användning av mina solbrillor, jag har äntligen hittat ett par som passar någorlunda vilket är svårt pga min lilla näsa. Happy!
Körde nyss min bror till stationen han skulle hem till Halmstad. Jag kände en stark vilja att hoppa på tåget och följa med! Snart dags för Hollywood fruar... Marie Montazami... hennes kommentarer är för härliga!

Bye





Borlänge



    

   

  

      

   

Igår kom vi hem från Borlänge. Hade det supermysigt med släkten. Det blev ju bara en snabbvisit över helgen denna gång så nu längtar jag till sommaren när vi ska dit igen.







RSS 2.0