Massa förberedelser inför midsommar


Då har man bestämt vad man ska ha på sig på midsommar, packat väskan, klippt brorsans hår och köpt tidningar som man kan läsa påvägen imorgon, nu är det dags att bränna en cd så man har lite musik att lyssna på med och sedan är jag klar! Morgondagen ska firas med släkten uppe i Borlänge så nu kommer jag förmodligen inte uppdatera mer på en vecka eftersom jag ska till mormor och hon har ingen dator...hon förstår inte hur man sätter igång en sån apparat... På onsdag är jag hemma igen, säkert med massa foton från morgondagen och Emilias welcome home party!! Ha en underbar midsommar kära vänner!









Is Michael Jackson alive?!





Vad tror ni? Kan det vara så att The king of pop fortfarande lever? Personligen tvivlar jag på det och om det nu skulle stämma så tycker jag inte att man borde spekulera mer i det, han har antagligen fejkat sin död av av en anledning... Men jag måste säga att "Daves" röst i intervjun var skrämmande lik Michaels! Och om han nu lever, vad mer kan han göra för oss som han inte redan gjort? Han har redan skrivit musikhistoria för all framtid och kallas inte the king of pop utan orsak..

 






Jag svarar på frågor...


Eftersom jag inte är den som vill dela med mig för mycket av mitt privatliv så kanske ni inte riktigt fått hum om vad jag är för människa.  Därför tänkte jag nu svara på lite frågor så ni kanske lär känna mig lite bättre, och sen har jag lite långtråkigt så det är ett tidsfördriv för mig med.

Lever du med något som du ångrar?
Nej absolut inte, vissa saker kanske man inte hade gjort om men jag är den jag är idag tack vare allt jag gjort i mitt liv.

Vart ser du dig själv om ett år?
Förhoppningsvis så är jag då nästan klar med stylistutbildningen som jag nyligen sökte in till.

Vad betyder mest för dig?
Min familj och mina närmsta vänner!

Singel eller upptagen?
Singel.

Vill du ha ett förhållande?
Ja men med någon som kompletterar mig på rätt sätt, jag skulle aldrig skaffa någon bara för att ha någon där.

Redo att gifta dig?
Ja det kan man väl säga men det kommer nog dröja eftersom jag är singel.

Vill du ha barn?
Utan tvekan, jag älskar barn och dem älskar mig!

Är du religiös?
Ja, jag tror på islam, läser koranen och fastar.

Vad tycker du om homosexuellt giftemål?
Jag förstår mig inte på det...

Rasism?
Jag förstår mig inte på det heller, hur kan man dömma någon efter vart på jorden man har rötter eller är född? Jag har aldrig förutfattade meningar om någon utan ger alla olika människor en chans och dömmer enbart efter personlighet.

Abort?
Det finns fall då abort är enda utvägen men annars tycker jag att man ska tänka sig för i tid...

Krig?
Det finns väl inget värre!?

Slåss?
Jag lever efter det gamla ordspråket: Våld löser ingenting.

Om du fick välja vilken bil som helst, vilken skulle det bli?
Jag skulle inte tacka nej till en Lamborgini men om jag ska vara realistisk så får jag säga Audi.

Vad tycker du är avtändande?
Killar som spelar något dem inte är, finns det något mer avtändande än någon som ljuger och överdriver!!

Vad attraherar dig?
En självsäker kille som har humor och god parfym haha!

Vad tror du gör ett bra förhållande?
Tillit, respekt och kärlek.

Vad tror du förstör ett förhållande?
Lögner och bråk, varför liksom?!

Ett minne som du saknar mycket?
Oj jag har tusentals minnen som jag saknar, det är nästan omöjligt att välja. Jag får väl säga de personer som gått bort i min närhet, dem har blivit till ett minne som man saknar.

Bästa händelsen under veckan?
Fina sms!!

Förlåter du för lätt?
Ja jag är lite för godtrogen ibland men det ser jag som positivt, jag säger bara karma!

Favorit dricka?
Olika från dag till dag men en ständig favorit är Coca cola.

Festar du mycket?
Nej jag föredrar att umgås på andra sätt.

Vad tycker du om droger?
Skadligt!

Hur mycket fyller du nästa gång du fyller år?
24 men jag får alltid höra att jag ser ut som 18!

Saknar du någon?
Ja eftersom jag har flyttat ifrån min hemstad så saknar jag massa folk.

Är du kär eller tycker du om någon just nu?
Nej jag är inte kär...

Är pengar nyckeln till lycka?
Nej men det kan underlätta på så många andra sätt att ha pengar.

Sista personen som du ringde?
Min mormor.

Vad står det i ditt senaste meddelande?
Det var en vän som tackade för gratulationer på födelsedagen.

Vad lyssnar du på?
Allt du kan tänka dig, jag älskar musik.

Vad irriterar dig?
Jag är inte så lätt irriterad och kan handskas med det mesta men jag ogillar egocentriska personer.

Vad gör dig glad?
Familj, vänner, musik, komplimanger, shopping, ja allt möjligt. Jag kan glädjas åt minsta lilla sak, jag uppskattar allt jag har och får!







Strawberries




Idag va det premiär för jordgubbar, först gången i år och gud vad gott det är, jag älskar sommaren!!!

Imorse skulle jag på föreläsning klockan 10, kvart i 9 blev jag väckt, panik! Jag skulle gått upp vid 8 men istället för att trycka på snooze så tryckte jag av larmet helt...det behövs ingen mer förklaring än så... När jag rusar in i salen står min klocka på 2 minuter i, skönt att jag hann tänkte jag men NEJ där hade dem redan satt igång och när jag tittar på väggklockan står den på 5 över! Vad annars, min klocka går fel!! Vilken tid ska man rätta sig efter egentligen? Fröken ur? Text tv?






21


Det fanns en tid då man räknade dagarna, veckorna och sedan månaderna... Nu har det gått flera år.. Idag är det den 21, det tog lång tid för mig att inte haka upp mig på det datumet. Jag minns såklart fortfarande och jag skulle aldrig glömma men det har på något vis smällt in i vardagen nu. Jag vill hellre tänka tillbaka på andra minnen med dig än den dagen. Men man tänker alltid i samma tankebana, 5 år och 7 månader har gått idag och jag undrar fortfarande varför och önskar att du varit här och levt ditt liv med oss..
Hoppas du har det bra där du är..












21/6 - 2010

Jag har spenderat hela dagen med min mamma, vi har shoppat, lagat mat och umgåtts. Jag köpte leggins och en mysig sommar morgonrock, jag har en svaghet för nattlinnen, morgonrockar och underkläder och nu när jag reser och sover borta så pass mycket så passar det bra att handla lite extra av de sakerna tycker jag, bara så man har lite att byta med eller hur!

 För tillfället laddar jag ner lite musik, jag tänkte slänga ihop en cd som man kan lyssna på när vi bilar upp till Dalarna på fredag, skivorna i bilen är lite smått uttjatade och radion ska vi inte tala om, dem spelar sönder alla nya bra låtar så nu ska jag vara dj i bilen. Gilla det eller håll för öronen ;)

Förresten är det någon som vet när Vampire diaries och True blood fortsätter att sändas??










Ingen kan väl ha missat...


Att det var kungabröllop i Sverige i lördags.
Det var så vackert när kronprinsessan Viktoria fick sin Daniel och han blev prins.
Hoppas dem lever lyckliga i alla sina dagar, snipp snapp snut så var sagan slut.















































Hemma igen...


Nu är jag tillbaka i Skövde.  Påväg hem stannade vi på ikea och man kan ju bara inte gå in där utan att handla någonting så det fick bli doftljus till balkongen och gissa om jag blev sugen på att handla mer, man får så många ideér när man går igenom butiken så nu vill jag göra om i mitt rum, får se om jag kan bestämma mig hur jag vill ha det och sen får det bli en vända till ikea igen =)
Nu ska jag vara hemma en vecka nästan, sen ska vi upp till släkten i Dalarna över midsommar och nästa vända till Halmstad blir i mitten av juli då kusinen fyller 25, då ska det firas!! Men nu ska jag hålla mig hemma under veckan iallafall för det har blivit mycket resande sista månaden, det tar på krafterna att leva i resväskan... Helgen har förresten varit supermysig, Lindas balkong har verkligen användts flitigt kan jag säga! Hoppas ni har haft en underbar helg, nu ska jag sova, i min egen säng !!!

Good night







18/6 - 2010 klockan: alldeles för sent


Förresten jag åker till Halmstad imorgon igen men denna gången stannar jag bara över helgen. Hinner förmodligen inte träffa allt och alla på så kort tid men hoppas på att hinna med så mycket som möjligt under 2 dygn. Nu ska jag sova, för sent som vanligt men men vad ska man göra när man är en nattmänniska.
God natt










Bad boys


Hur kommer det sig att vi tjejer ofta faller för bad boys? Till och med i mina 2 favorit serier (Vampire diaries och Gossip girl) är det bad boysen som regerar med sin taskiga attityd och en blick som gör en knäsvag. Dem är inte snyggast, inte romantiska och går inte att lita på och ändå trånar tjejer efter dem. Kanske är det spänningen i att inte veta om man kan få det man vill ha? Kanske skulle man vilja vara den enda tjejen han skulle dö för. Inte vet jag men skådespelarna gör en grymt jobb måste jag säga för dem där blickarna och den iskalla attityden dem lyckas få fram ja det är något manligt mystiskt över den som man dras till och man vill bara ha mer!


Chuck i Gossip girl





Damon i Vampire diaries










Rewind


Jag kom på att jag glömt lägga upp bilderna från förra helgen när Linda var här och hälsa på, så här får ni en liten inblick i vad vi hade för oss :)

   
   
     
     







 


Mixed pictures from H town


   
    
  
  
          
 








In the speakers today











Underbara dagar med dem bästa!


Då åker man tillbaka till Skövde idag. Inte kul alls. Har massa bilder som jag ska ladda upp när jag kommer hem. Vissa är internet vänliga andra inte, dem behåller jag för mig sälv :)
Nu ska jag hem till papi med bror och syster.

Byebye













Update!


Har super trevligt här som vanligt.. Men jag får dock klaga på vädret, det har regnat varje dag sedan jag kom hit, inte lika kul nej. Vi har trotsat kylan och spelat minigolf men när vädret inte tillåter så har det varit filmkvällar som gällt. Igår spelades det biljard och jag imponerade mig själv faktiskt, jag fick ju väldigt bra assistans så det kan bero på det.. Och jag träffa Sara igår!!! Att vi lyckades gumman haha. Vi har gått om varandra i flera år nu och hinner aldrig träffas tyvärr men det var kul att se dig!  Idag ska jag umgås med nära o kära och imorgon blir det party, niiice!

     








Halmstad igen =)


Hade en superkul helg med Linda i Skövde, på söndagen åkte jag med henne till halmstad igen, helt oplanerat, så nu stannar jag till måndag!















6 juni


Vi borde få sjunga våran national sång varje dag om vi vill det och inte bara på national dagen!










Hemma igen!


Hade en underbar tid. Fullspeckad med saker att göra, allt från kalas till minigolf, restaurang besök och göteborg. Nu fortsätter vardagen här hemma med föreläsningar och jobbsök osv, inte lika kul nej! Ansökan till Stylist utbildningen är gjord. Om en månad vet jag om jag har kommit in eller inte, hoppas hoppas. På fredag kommer Linda hit och hälsar på mig, vi får se vad jag ska underhålla henne med under helgen. Jag hoppas på bra väder bara! Hoppas ni har haft en bra vecka!










Halmstad resan!














RSS 2.0