Walking the dog

 
 
A är tillbaka från Grekland! Kvalitetstid och mycket catching up to do! 2 långpromenader senare intar vi nu soffan för ännu mera tjejsnack <3
 
 
//EH
 
 
 
 

Dinner served

 
Kyckling och avokado sallad!
 
 
//EH
 
 

Gissa vem jag träffa på i affären!



Julie och syster va affären så jag hängde på dem hem en stund innan mitt besök skulle komma. Nu har besöket anlänt, finally! ;)
 
 
//EH
 
 

Bio!

 

Bild från premiär kvällen
 
Glömde berätta för er att jag va och såg Snabba cash 2. Betyg: Jag köpte mineralvatten, när filmen var slut satt jag fortfarande med en oöppnad flaska i handen.. Spännande? JA! 
 
 
//EH
 
 

Movie time with sis <3

 
Vi såg The kids are all right med bland andra Mark Ruffalo och Julianne Moore i huvudrollerna, skön film om olika udda situationer som kan uppstå i livet! Den bjöd även på några goda skratt, absolut sevärd! Nu ska jag sova, imorgon är det jobb på schemat och sedan får jag besök, av vem? Det ni <3
 
 
//EH
 
 

Shopping at Gekås



Igår va vi i det ökända ullared, jag fyndade solskyddsfaktor inför kommande resa och foundation (nästan halva priset mot va jag betalat i stan, hett tips!) Blev även lite leksaker till Julie som snart fyller år och wc rent :p Och jag måste tipsa om trosor! Pierre robert - 50 kr paret! Där pratar vi fynd! I övrigt snurra jag mest runt som en yr höna i butiken, det har ju blivit så stort! Fick även med mig en, av Jenny kallad äggula?! som dem så snällt dela ut vid utgången eftersom det spöregna ute, man tackar för omtanken! 
 
 
//EH
 
 

Family <3

 
 
Lekte med Julie i måndags, sötnöten har börjat rabbla långa meningar och man får verkligen akta sig för vad man säger, hon tar ju efter allt!
 
 


När lillan somnat blev det fotbollshäng med mina bröder, båda va helt inne i matchen, gissa om jag va rastlös! Till och med katten satt och titta! 
 
 
//EH
 
 

Söndag, återhämtning, fika, trevligt sällskap!



Tog en efterlängtad fika med S! Varför ses man inte oftare liksom? Fy mig, oss och alla andra!
 
 
//EH
 
 

Nu var det längesen... vi börjar med fredagens födelsedagsfirande!



G och J har fyllt år och det fira vi storslaget med presenter, buffé, musik och dans!
 
 
//EH
 
 

Förbaskat!


Jag gjorde precis ett inlägg med flera musikvideor och rubrik "förfest", givetvis gick något fel så nu får det räcka med en video, nu har jag inte mer tid över för datorn. Snart dags för feeeest ;)



//EH



Fredag!

Kaffe, en bra tidning, lite sol och ingen tids press, ibland är det skönt att inte göra någonting!



//EH



Film tips

Jag kanske är lite sen men igår såg jag iallafall den här omtalade filmen, och jag måste hålla med om att den var väldigt bra, gripande och mycket spännande! Absolut sevärd!



//EH



Rastlös på jobbet

Ursäkta dålig uppdatering men det blir så när man jobbar dubbelpass... Det var en lååång dag igår! Ni vet när man tittar på klockan och sedan gör något annat för att fördriva tiden för att sedan titta på klockan igen och när man upptäcker att det endast paserat ett par minuter blir man nästan sur och givetvis gör sig klockan påmind genom att "höja" volymen på sekundvisaren för att man riktigt ska känna hur tiden släpar sig fram... Bara jag som känt så? :p Jobba idag igen, dock bara några få timmar sen är jag ledig och är super taggad för helgens bravader... ;)



//EH



kvälls update

Nu säger jag god natt för idag! Dubbelpass imorgon........... Ska bara spela lite song pop innan jag somnar, är totalt beroende av det numera, så himla kul! Har du provat det? Om inte, gör det!



//EH




Brunch a'la lax och ägg macka MUMS!

Nu har jag krånglat färdigt med tre och jag kan ringa ut igen och svara på sms! Yeay! Bara så ni vet! Så svarar jag inte är det helt enkelt för att jag inte vill ha med dig att göra hehe :p Men nu tog dem upp min lediga förmiddag pga telefon köer etc... gah! Jaja dags att fixa till sig lite, ska jobba om knappt 3 timmar! På återseende <3



//EH




Hej du har kommit till tre's automa................

Vi hittade det vi skulle köpa i present till tjejerna som fyller år i helgen. Hoppas dem blir nöjda ;) Sen blev lite nyttig mat på det innan vi var klara i stan. Jobbade en timme och nu är jag helt slut... Det va ju det där med att inte överanstränga sig när man inte är helt pigg...
Förresten! Måste berätta om min telefon... Idag gick det plötsligt inte att ringa, då kontaktar jag kundtjänst som då berättar att dem stängt av pga två obetalda räkningar... Jag måste då berätta att jag endast haft telefonen i knappt en månad och omöjligt kan ha TVÅ obetalda och att jag överhuvudtaget inte fått hem någon räkning att kunna betala! Hon jag pratade med kollade igenom uppgifterna och ger mig info om vad jag ska göra etc och det gick givetvis att lösa MEN pga deras misstag är jag nu "utan" mobil i tre dagar eftersom det tar så lång tid för dem att aktivera så jag kan ringa ut igen.... turen är kan man fortfarande ringa till mig så nu vet ni det alla som undrar varför jag inte svarar på sms/ringer upp osv. Det är tre som krånglar med mig och inte jag som undviker någon!



//EH


In this very moment...

Strax blir det stan för lite present shopping, ska på 30 och 29 års fest till helgen! Längtar! Om bara min förkylning kunde ge med sig... Inte så kul att gå på fest och känna sig helt off! Någon som har en dunderkur att tipsa om kanske?!


//EH



Släkt träffen!


Mycket lyckad kväll! Det va otroligt kul att få träffa alla, samtidigt! Det blev mycket sång och skratt och alldeles för mycket god mat! Tyvärr åkte jag på en dunderförkylning och drog mig hemåt vid tio tiden, igår låg jag sjuk hemma i soffan och idag är jag igång på panodil :p Får se hur det här fortskrider...



//EH



And after :)

//EH

Before...

Dags att hoppa in i duschen nu...  Tänkte bara köra en före efter grejj för skojjs skull! På återseende...



//EH




What to wear?!

Jag ska iväg på släkt kalas idag! Nu är det bara frågan: vad ska jag ha på mig?! som snurrar i huvudet...



//EH




Bilder från vår play date :)

Mitt lilla hjärta! Hon var överallt och ingenstans på lekplatsen! Och vilken värme vi hade den dagen! Det var bara att hänga med i barnens tempo oavsett sämre kondition och svallningar :p



//EH





"Dagens"


Nu drar jag mig ut för att gå några ärenden, jag ska bland annat passa Julie en stund, vi ska på lek dejt i pippi parken! :)


//EH



Billigare alternativ på förra inlägget:


Gina Tricot: Budget 950 kr





Hm: Budget 700 kr


//EH



Black or white!

vs
Perfekt outfit! Dock kostar plaggen ungefär ett par tusen kronor styck men man kan ju alltid inspireras lite <3



//EH


Onsdag


Grillning med tjejerna!


//EH




Yesterday (tisdag)

Njöt av det fina vädret igår och hade picknick efter jobbet :p När det sedan blev för "myggigt och flugigt" gick vi hem till J och fortsatte kvällen där. Vardagsmys! Man måste passa på när man är ledig! Invigde min vinröda klänning med.. totally love it!



//EH



New music, loud sound, big love!!!


//EH




Lördag Helg Jobb Kväll Mat Mys

//EH



On my way to work last night...

Details...



//EH

Värme!

Än finns det hopp om att sommaren inte är helt över än... Idag är det strålande sol här i Halmstad, lovely! Tog en vända in till stan för lite shopping och fika med jobbet tidigare idag, senare ska vi ut och äta! Livsnjutare som vi är!


//EH

Film mys!

Var bjuden på middag hos syster igår, först god mat och sedan film mys! En lugn fredag med andra ord :)


//EH



Tänk vad lite skönt väder och trevligt sällskap kan göra!

Outfiten!
Vi tog oss en promenad hem till J:s bror....

Där möttes vi av Batman i en solstol med napp :)

Och den här lilla damen!

Sen blev det dans!

Och det bjöds på jordgubbar och annat gott efter grillningen...
Super mysig kväll!


//EH




Tillskott i sko familjen ;)

Perfekt till svarta jeans nu till hösten, känns konstigt att ens tänka tanken "höst" eftersom sommaren knappt börjat innan den tar slut... Men en sak jag älskar med hösten är alla kläder..koftor, skor etc. Det är verkligen min favorit årstid när det kommer till mode! Vilken är din?


//EH



4 nyanser av brunt.........

Solade som sagt solarie igår, välbehövligt eftersom man efter strandhäng fått märken av bikinin och även olika brännor efter linnen osv, och benen ska vi inte tala om, bruna fötter, ljusbruna vader, beiga knän och vita lår... Är inte så glad i att använda mig att fusk solning men ibland kan det vara en riktig räddare i nöden! Tips för alla er som solar lika dumt som mig (kavlar upp byxorna om solen kommer fram dum)!


//EH



Finaste!

Mormor och morfar! Det är inte ofta man ser dem här två på bild, dem lyckas alltid smita iväg när kameran åker fram! Dem betyder allt för mig! Har alltid funnits där på alla sätt och vis sen den dagen jag föddes! <3 Nu ska jag smita iväg och sola, ville bara visa mina fina morföräldrar!

//EH



Måndag:

Jobbade dubbelpass men hann med att umgås med familjen en stund under rasten, väl tillbaka på jobbet var vi och fika, Roberts choklad tårta går inte att beskriva med ord! Efter jobbet umgicks jag med tjejerna en stund (iofs är hälften av dem på resande fot, kom hem snart!) Inget club monday för oss iallafall, det räcker för i år :p Ja så ser mina dagar ut nu när jag jobbar... Hur hinner folk med barn, aktiviteter etc..  jag hinner knappt med mig själv och dem jag tycker om <3

//EH



gårdagen...


Tog först en lång promenad med J för att sedan gå hem och äta gott och se på film. katten ville inte alls va med och gömde sig i skåpet...




//EH


...och en vanlig lördag på jobbet...

Kroghäng med god mat och dricka!


//EH



En vanlig fredag kväll på jobbet...


//EH

Fredag!


Födelsedags fika hos syster med släkten...


//EH



Cruisin

Hann även med att umgås med M en stund idag och cruisa runt lite i sommar Halmstad. Man får passa på när man är ledig! Imorgon blir det jobb hela dagen lång så nu är det dags för mig att sova, sweet dreams all of you <3


//EH




Födelsedagsmiddag hos syster!

(Lägg märke till att syrran hade på sig lika linne som jag precis köpt, dem måste vi ha samtidigt haha)
Syster fyller år och bjöd på middag idag, imorgon blir det ännu mer kalas med familjen :)


//EH




Nytt in

Lite av det jag fyllt på garderoben med sista veckorna... eftersom jag gått ner i vikt så kunde jag denna gång handla med gott samvete, för att jag faktiskt behöver kläder! :p


//EH



Sommar tradition

Idag åkte familjen hem till skövde, det är så tyst och tomt hemma när dem åkt! Här om dagen var vi bland annat och spela minigolf, blir alltid av minst en gång under sommaren! Gissa vem som vann förresten! Jag! Fick tyvärr dela första platsen med kusinen som hade lika mycket flyt som jag denna kväll :p


//EH



Tack <3

//EH



RSS 2.0