Aaahh


Jag har gått och blivit sjuk. Jag är nästan aldrig sjuk och så blir jag det nu! Imorgon ska vi börja följa schemat och ha våra inriktade ämnen, det är ju det jag har längtat till och nu är jag rädd för att jag inte kan gå dit imorgon, är grymt förkyld och lite feber på det! Great! Hoppas på att det försvinner över natten för jag vill verkligen inte sjukskriva mig första riktiga skoldagen... Nu ska jag bädda ner mig och se på tv och tycka synd om mig själv.

Hoppas ni har det bättre!
Kram










House of Harlow by Nicole Richie





Ni måste kolla in hennes smyckes kollektion, supersnyggt!!!











Prince of Persia

Nu slänger jag på den här filmen sedan är det dags för min skönhets sömn, god natt ♥













=)


Första skoldagen är avklarad. Jag har på känn att det här blir bra, det känns som att jag hittat rätt. På onsdag börjar lektionerna och jag har inga klagomål, bra schema, bra lärare, trevliga klasskompisar och skiiit roliga ämnen! Och våra lektions salar ligger 5 minuters gångväg hemifrån mig, perfekt!!















God natt!

Kom precis hem från biografen, jag och mamma gick och såg Action komedin - Knight and Day, en mycket rolig film! Nu ska jag sova några välbehövliga timmar för imorgon påbörjar jag stylist utbildningen!!















Lördag



Ska snart dra mig mot Sabina, sedan blir det stan och matfestivalen senare ikväll! 








 






I Like....



































Vi har för mycket fritid...










Den här stilen är oslagbar!



Stackars syster fick inte klättra, och ingen Julie hann komma innan jag åkte hem.
Så det blir snart en Halmstad resa igen då med andra ord =)












Rubrik




Den här lilla skrutten fick jag passa en stund igår, det gick hur bra som helst! Tänk hur lättroade dem små liven är, att riva runt bland mina kläder i resväskan var ju superkul! Mindre kul för mig...









Snart!




Snart är hon här, lilla Julie. Håll tummarna så att hon hinner anlända innan jag åker...










Remember me




Absolut den bästa film jag sett! Jag gråter aldrig okej, och jag grät, verkligen grät när jag såg den här! Du måste se den!










Halmstad imorgon igen :)




14/8 - 25/8

=)












Grattis Mamma!


Ikväll har vi firat mamma som fyller 50 år, på fredag den 13!! Fast hos oss är det en tur dag!!


Blommorna från mig, bror, mormor och morfar.

















Smycken!





Maria heter tjejen som gör och säljer dessa smycken, det finns både egentillverkade och inköpta från USA. Jag var hos henne idag med mamma och Sabina och det fanns hur mycket fina grejjer som helst, örhängen, armband, halsband, ringar och mobil smycken, jag var som ett barn i en godis affär! På bilden ovanför ser ni vad jag fick med mig hem. Hon anordnar även smyckes partyn så om ni kommer hit nån gång är det bara att säga till så fixar vi en tid för lite smyckes shopping, och visst är det extra kul när det är lite ovanliga saker som alla andra inte har!













Ica reklamen - Du måste bara älska den!


Vem kunde ana att han var så pass tränad!?!












....made by me


Tips till er som gör era egna kollage, märk dem med en liten signatur eller ikon som visar att det är gjort av dig. Det är mindre kul att plötsligt se kollaget du satt och klistra med så länge i någon annans blogg!








What a dream!




Jag kom precis på vad jag drömde igår natt,
jag drömde att jag var på dejt med Johnny Depp, lite tråkigt att vakna upp faktiskt!!










11 augusti






Den islamska fastemånaden börjar idag och pågår till den 9 september. De första dagarna brukar vara de mest påfrestande och känns långa men efter några dagar känns inte hungern så starkt och dagarna tycks gå fortare. Vad är då meningen med fastan? 
http://www.islamguiden.com/ramadan.shtml har svar på de flesta frågor kring fastan. 

Eid mubarak!









The one and only


Jag vill hitta den där rätta som passar mig, min personlighet och som följer mig vart jag än går och som innehåller allt jag behöver för att ta mig igenom dagen, jag pratar givetvis om en ny handväska inför hösten.
Jag hittade ett alternativ på Net-a-porter.com men jag är lite tveksam, gudinnan av svart kan inte bära en brun handväska, eller?

Denna modell är från Miu Miu.








Friday Barbeque!











Borlänges bästa!!


Torsångs café








Lina och Roland


Gumms och världens gulligaste hund! 


Tyvärr så blev mitt minneskort till kameran fullt så jag kunde inte fota de sista dagarna. Emilia och jag var på sushi dejt och så tog hon med mig ut på bilturer, bland annat var vi i Sågmyra på lager 157, har man ork och tid över så kan man nog fynda ganska bra där, hittade en Twist and Tango klänning för bara ett par hundralappar som jag tyvärr inte köpte vilket jag ångrar nu sedan jag kom hem.. De övriga dagarna tog jag det mest lugnt och umgicks med släkt och vänner. Kom hem i tisdags och nu väntar jag på att åka ner till Halmstad, min syster ska ha barn så jag väntar in med att åka tills det är dags, vilket kan bli vilken dag som helst!! Sedan måste jag hem till Skövde igen när skolan börjar!! Det blir lite resor fram och tillbaka men det är värt besväret när man får träffa sina nära och kära!!









Mamma 50 år!

Hemkommen från Borlänge för några dagar sen, det var lika kul som alltid där. Mamma fyller 50 om några dagar så vi passade på att fira med släkten när vi ändå var samlade allihopa.























RSS 2.0