Vitt vinterlandskap


Vackert med första snön imorse!


bok blogg??

Hur kan man vara seg fast man är ledig hela dagarna?!
Kanske för att jag inte sover långa stunder, har fått en dålig ovana att vakna mitt i natten och va hungrig haha...måste lägga om mitt mat schema.. 
Jag är konstant seg, inte sömnig så jag måste sova men jag känner bara att jag inte har så mycket ork.
Har blivit för bekväm tror jag, bara för jag är ledig så blir jag nu trött av minsta lilla ansträngning. 
Kanske får något ryck på förmiddagen och aktiverar mig med något men sen blir jag genast seg igen och kryper ner i fåtöljen med en filt och läser en bok eller tittar på tv, Finns inget bättre måste jag tillägga!
Nu låter det som jag är den mest lata person som finns men så är inte fallet. Jag har mina dagsrutiner fast jag är ledig..
Jag vaknar ganska så tidigt varje dag, cyklar en stund på motionscykeln, äter en god frukost, städa undan lite här hemma, tar en dusch och gör mig iordning lite för att sedan åka och handla lite med mamma eller göra något annat ärende. Sen hem och laga middag, äter, ser på något tv program om det är något bra eller så sätter jag mig vid datorn en stund och spelar spel, har fått ett konstigt krav, jag måste spela sororoty life på facebook (meningslöst spel men dock så beroende framkallande). Sedan går jag och lägger mig...
Så har väl de flesta av mina dagar sett ut sen jag kom till skövde.. förutom ett par undantag när vi va i falköping och hälsa på ett par bekanta till familjen som precis fått en liten bebis (jättesöt liten flicka) och sen har vi varit hos släktingar och hälsat på..
Saknar halmstad MASSOR. eller ja mina vänner och familj i halmstad.
Nu har jag iallafall beställt biljetter så jag kommer på måndag wiiiii!!!
Jag hoppas ni saknat mig för nu blir ni inte av med mig på två veckor ;)


Har funderat lite över vad jag vill ha för inriktning på min blogg... vill inte bara sitta och dö skriva, känner ändå att det blir lite mer seriöst om den är lite mer områdesinriktad. Min första tanke var ju såklart skor!! Love it! men nej, det skriver var och varannan bloggare om.. nästa tanke kläder. NEJ det är ännu värre.
Men foton då!? älskar ju att fotografera men är desto sämre på att lägga upp dem förbannade bilderna..
( ska lägga upp bilder men det kommer med tiden)
Sen tänkte jag att jag vill ha något annorlunda nått som  någon inte annan har.. men jag måste ju vara intresserad av det... böcker! jag älskar att läsa ju, kanske kan börja tipsa er om vilka böcker jag läst och skriva små resencioner. det låter väl som en bra ide :) eller vad tycker ni?





Dags att sova nu, imorgon kommer en vän som jag ska klippa håret på, sminka och välja ut kläder till.. hon ska på fest imorgon kväll och jag har fått äran att styla henne. Me like that!
god natt allihopa och sov gott


Bye bye halmstad!

Jag har knappt skrivit något här de senaste månaderna men jag har haft fullt upp. Idag flyttade jag till skövde och kommer troligen att bo här ett halvår enligt mina planer sen blir det nog gbg för min del, men nu är jag här iallafall. Har lyckats tränga in alla mina ägodelar från lägenheten i halmstad i mammas cykelförråd haha, vill man så kan man! Är helt slut i hela kroppen, efter att ha flyttat och burit kartonger hit och dit. Men nu har jag kommit någorlunda iordning och kan koppla av.
Jag saknar redan er i halmstad, tack för en rolig kväll i fredags, kunde inte haft en bättre utflyttningsfest :)  Jag tänkte att jag kan skriva lite här ibland så jag håller er uppdaterade om vad jag sysslar med om dagarna, det kommer bli så långtråkigt utan er, vi sitter alltid ihop :(  Det är nog det jag tycker är tråkigast att vara utan mina nära och kära, för förutom det så känns det faktiskt ganska bra att bo här igen. Så med den tanken ska jag gå och lägga mig så min stackars kropp får sova!

I miss you already


RSS 2.0