Nu är vi redo för kvällens bravader!

foto1495 (MMS)

Nu är vi redo för kvällens bravader!


Praktiken är nu avslutad, å vad jag kommer...

foto1476 (MMS)

Praktiken är nu avslutad, å vad jag kommer sakna dem små liven! Men jag kan nu med glädje sova ut på morgonen och återgå till mina egna rutiner. Jag har inte alls haft mycket tid eller energi över sista veckorna för att ta hand om allt man måste göra så idag när jag kom hem tog jag mig själv i kragen och torka alla fönster för att sedan damm torka hela lägenheten. Riktig vår städning kan man säga! Nu kan man faktiskt njuta av att vara hemma när alla måsten är gjorda :)


God morgon! Nu ska jag snart kila iväg til...

foto1474 (MMS)

God morgon! Nu ska jag snart kila iväg till praktiken, sista dagen idag, tråkigt! Jag har bakat hallon muffins nu på morgonen som jag tänkte bjuda personalen på och köpt glasspinnar till de små :) solen skiner som bara den så jag hoppas det blir minst lika fint väder idag som igår så vi kan sitta ut och fika!


Idag har vi varit ute och plockat påsk ris...

foto1472 (MMS)

Idag har vi varit ute och plockat påsk ris och dekorerat med fjädrar och höns. När barnen sov middag idag satte vi oss i trädgården och njöt i solen, man kan nästan tro att det är sommar idag! Underbart!


Efter att ha varit igång sedan 05.15 imors...

foto1470 (MMS)

Efter att ha varit igång sedan 05.15 imorse har jag nu bäddat ner mig för att se big brother och sedan sova min skönhets sömn! Syster och Moa är här på besök över natten med <3 sov gott!


Jag brukar alltid säga att man ska uppskat...

foto1446 (MMS)

Jag brukar alltid säga att man ska uppskatta det man har och visa uppskattning för sina nära och kära, men sen är man inte alltid den bästa på att visa det när man har fullt upp med alla vardags sysslor. Så nu säger jag än en gång till mina närmsta, tack för att ni är dem ni är!


Lunchrast är lika med pappers arbete idag!

foto1465 (MMS)

Lunchrast är lika med pappers arbete idag!


Tipsar! Var i stan med tjejerna igår och å...

foto1463 (MMS)

Tipsar! Var i stan med tjejerna igår och åt middag, jag beställde in lax och kräftsallad med dijon sås, som var supergod! Jag har aldrig tänkt på att man kan blanda dessa två, det kan nog hända att man gör detta en gång för mycket nu :p


God morgon! Praktiken börjar lida mot sitt...

foto1460 (MMS)

God morgon! Praktiken börjar lida mot sitt slut... Fy vad snabbt 3 veckor går! Dagarna har bara sprungit förbi. Igår var vi ute på promenad i det fina vädret och idag ska barnen få göra påsk dekorationer under min uppsikt som jag sedan ska lämna in en dokumentation på till skolan :)


Monday Morning

God morgon! Vad härligt det är att vakna med solsken i hela rummet! Nu blir det praktik, jag hoppas vi får vara ute mycket idag när det är så fint väder. på återseende!


//EH

Har spenderat resten av eftermiddagen hos ...

foto1452 (MMS)

Har spenderat resten av eftermiddagen hos syster . Fotografera lite med Julie innan och brast ut i skratt när jag kolla igenom bilderna, snygg pose hon tog till va! Petar sig i näsan... Hon avsluta även kvällen med att placera en bobba bredvid mig och talar om att det är en OOOBBAA! Sedan gick hon och la sig... Hon vet hur man charmar folk den lilla troll ungen <3


Inte en våffla kvar! Jag pappa och brorsan...

foto1437 (MMS)

Inte en våffla kvar! Jag pappa och brorsan har mumsat i oss allihop, våffel dagen till ära :)


3 små guldkorn


Shison Sushi, Wild West Steakhouse och Ristorante Piccolo Italy!

Alla har sina egna små guldkorn. det är var mina guldkorn i Halmstad!

Vilka är era? Lista dem här.


?


Skulle behöva eran hjälp idag! Jag behöver lite tips på de bästa hår inpackningar/behandlingar ni provat på. Gärna för blondt/blekt hår.


//EH

<3

Förresten! Innan filmen börjar måste jag visa mina nya skor, älskar dem! Silver är mitt nya leopard ;) Snyggt till grå långkjol och vit topp nu till sommaren, fräscht! Snälla sol kom fram nu så man kan använda sig av alla härliga vår kläder som hänger och väntar i garderoben....

//EH



Lördag


Äntligen på bättrings vägen! Idag har jag till och med gett mig ut ur lägenheten, det var flera dagar sedan sist. Har varit hos lillebror för att fira hans födelsedag, sedan en sväng hos syster. Nu blir det chill i soffan resten av kvällen, man behöver ju inte ta ut sig helt för att man fått tillbaka energin :p

//EH



Så här lat är jag ikväll!

Är inte helt pigg än men hoppas att det blir bättre tills imorgon. Lillebror fyller nämligen 22 år idag (GRATTIS!) så imorgon ska hela familjen hem till honom på fika. Det vill jag ju inte missa! Jag håller mig iallafall inne idag och ska få i mig lite mat nu så att kroppen får energi och kan åter hämta sig. Risken är stor att en film sätts igång med, fredagsmys va det ja :p

Ursäkta för dålig update men har legat feb...

foto1435 (MMS)

Ursäkta för dålig update men har legat febrig i sängen ett par dagar. Nu har jag piggnat till något och iallafall orkat förflytta mig till soffan. Var tvungen att pallra mig upp för att göra lite nytta så som att äta något efter 2 dagars svält och betala räkningar osv. Inte kul! Hade hellre lagt dem pengarna på roligare saker så som shopping eller varför inte en resa ;)


Idag har vi vår fixat kusinens balkong. Me...

foto1433 (MMS)

Idag har vi vår fixat kusinens balkong. Med nya möbler, matta, kuddar och blommor blev det som en helt annan balkong. Älskar verkligen att få agera smakråd vid inredning! Så himla kul!


Reunion?

Jag är lite uttråkad här hemma så jag kika igenom vänners foton inne på facebook och hitta bland annat detta fotot från förra året, fest med stylisterna och Gurkan, haha vilken kväll! Vi va ett härligt gäng. Hoppas vi kan slå ihop något snart igen tjejer? ;)



Idag är jag hemma från praktiken, tråkigt ...

foto1431 (MMS)

Idag är jag hemma från praktiken, tråkigt att behöva missa timmar pga en förkylning men men det går över! Dricker te i hopp om att lindra halsen lite. Jag brukar prova lite olika te smaker men har nu hittat en stor favorit med smakerna rabarber/vanilj, suuuper gott!


Super dålig på att blogga ibland, i know! ...

foto1427 (MMS)

Super dålig på att blogga ibland, i know! Har inte varit helt kry sista dagarna men tror jag är på bättringsvägen nu. Har kurerat mig med mycket vila och god mat. Idag koka jag ihop en fiskgryta med touch av lime och chili, super gott!


Rubrik saknas

Ligger i soffan och segar efter en lång fullspäckad dag! Har inte alls varit pigg i helgen så jag hoppas verkligen inte att jag åkt på något från dagis. Varken vill, har tid eller kan bli sjuk nu! Jag får köra någon hemma kur för att försöka kurera mig helt enkelt. Tips på något sådant kanske? :)



Här bjuds det på massa gott! Allt i temat ...

foto1416 (MMS)

Här bjuds det på massa gott! Allt i temat blått, perfekt att jag färgmatchat min klänning till alla dekorationer :p


I kyrkan! Karl Åke Elliot blev det fullstä...

foto1399 (MMS)

I kyrkan! Karl Åke Elliot blev det fullständiga namnet :)


Söndag

God morgon! Idag är man uppe tidigt, ska iväg på dop för lille Elliott <3 Så gårdagen spenderades i lugnan ro hos J där vi ägna oss åt matlagning och tjejsnack, drog mig hemåt tidigt för att orka upp klockan 6 idag... Härligt!




Lyckad kväll!

Hemma från stan nu, följde med ut en vända för att umgås med syskonen en stund <3 Nu ska jag sova! Känns underbart eftersom man varit uppe sedan halv sju imorse! God natt!




Mys med mina systrar ikväll <3

foto1392 (MMS)

Mys med mina systrar ikväll <3


<3

Tackar för mig och lägger mig för att sova, lite för sent som vanligt men men, god natt!

Klara mig inte utan denna!

Måste gå bort till köpcentrumet nu och köpa lite förnödenheter så som tandkräm och en av mina två måsten i smink väskan, foundationDet andra måstet är min concealer från make up store. Utan dessa hade jag sett mindre charmig ut kan jag lova. Vad använder ni er av för smink? Tipsa gärna!



Dag 3, nu börjar jag vänja mig vid att klo...

foto1387 (MMS)

Dag 3, nu börjar jag vänja mig vid att klockan ringer på morgonen... Men är lika trött för det! Idag blir det idrott eller teater på förskolan... Jag hoppas på teater :)


Det är för tidigt för mig att vara uppe n...

foto1385 (MMS)

Det är för tidigt för mig att vara uppe nu! Någon som har tips på hur man kan gå från att vara natt människa till morgon pigg? Gjorde mig en god frukost iallafall och försöker piggna till, snart dags för praktik dag 2. Have a nice day!


God morgon! Nu är jag påväg mot dagis, för...

foto1383 (MMS)

God morgon! Nu är jag påväg mot dagis, första dagen på praktiken, spännande!


Söndag,jag är hemma igen och imorgon börjar praktiken :)


Alltid lika kul att åka till Gbg, just för miljö ombytet och givetvis för att träffa vänner! Även om vi bara umgås och dricker kaffe, sitter hemma och pluggar, promenerar lite i stan osv så har vi alltid grymt kul och kommer alltid hem med nya knasiga minnen! Även denna gång :)






God middag kära läsare! Sitter och lunchar...

foto1375 (MMS)

God middag kära läsare! Sitter och lunchar med kusinen på Tintin. Ja vi är i göteborg igen :) Linda är helt inne i wordfeud så jag passar på att uppdatera er lite. Nu ska jag vara duktig och plugga en stund för ikväll väntar nya äventyr =)


6 av favoriterna i spel listan just nu:



God morgon! Jag tänkte starta med en ny fr...

foto1374 (MMS)

God morgon! Jag tänkte starta med en ny frukost och lunch meny från och med idag. Beach 2012 och sol resa i sikte :p Någon som provat detta under några veckors tid? Blir man väldigt hungrig mellan målen? Borde man köpa flera smaker? Många frågor här :p


Note to myself: tvätta inte tråd gardiner ...

foto1372 (MMS)

Note to myself: tvätta inte tråd gardiner när dem blivit smutsiga, köp nya!


Grattis på födelsedagen saknade vänner ♥

Vi trodde att våren och värmen var på väg, men idag vakna vi till ett snö täckt Halmstad. Kallt och kyligt. Precis som känslan  utan er. Ni är saknade varje dag! Idag skulle ni ha firat era födelsedagar, Ergin 25 år och Edo 23 år... Grattis till er båda 





Går dagen spenderades med fina Sara och vå...

foto1370 (MMS)

Går dagen spenderades med fina Sara och våra skolböcker. Se skillnaden på min lilla bok och hennes, vad glad jag är att jag inte läser på högskolan... Idag pluggar jag igen och senare lägger jag undan böckerna för att umgås med tjejerna <3


Belönar mig själv med choklad efter att ha...

foto1368 (MMS)

Belönar mig själv med choklad efter att ha gått en långpromenad och pluggat hela dagen. Nu blir det big brother!


Underbart väder idag!

Tog en promenad på stranden med kusinen idag, nu står maten i ugnen och senare blir det plugg och ikväll kommer syster hit och sover här, mys <3







Dagens middag bestod av sushi som avnjöts ...

foto1365 (MMS)

Dagens middag bestod av sushi som avnjöts med syster och Moa downtown <3 Och jag var i stan utan att shoppa! Förutom balsam då men det räknas väl inte :p duktigt!


Underbart väder idag! Tog en promenad till...

foto1361 (MMS)

Underbart väder idag! Tog en promenad till pappa, borde dock lämnat vinterjackan hemma för den blev alldeles för varm, äntligen är det vår, min favorit årstid!


God middag! Har precis lagat lasagne för e...

foto1356 (MMS)

God middag! Har precis lagat lasagne för en hel familj, så nu får jag leva på det en vecka! Och så har jag ordnat med apu plats för skolan. Så jag ska vara på dagis i 3 veckor! Nu blir det plugg en timme eller två och ikväll ska jag umgås med syskonen <3 en helt vanlig vardag...


RSS 2.0