Och jag måste visa mina fina blommor som j...

foto1355 (MMS)

Och jag måste visa mina fina blommor som jag fick i present idag! Visst är det fint med levande blommor på bordet! Det lyser upp hela rummet tycker jag =)


I söndags var jag och kusinen och shoppa s...

foto1349 (MMS)

I söndags var jag och kusinen och shoppa skor. Dessa älsklingarna plus ett par (gröna?!) skor fick följa med mig hem. Typiskt att jag föll för klackar men känns det rätt så är det bara så ;)


Dåligt med inlägg sista dagarna känner jag...

foto1336 (MMS)

Dåligt med inlägg sista dagarna känner jag. I lördags var syster och Julie här, vi lekte med modell lera, åt middag och busade! Härligt avslut på veckan <3


Ikväll lyxar vi till det med ostbricka och...

foto1333 (MMS)

Ikväll lyxar vi till det med ostbricka och hyrfilm <3


Fredag!

Nu ska jag hem till syster och Julie på middag :)
C ya!






Today Im listening to this over and over again

.
.
.
.
.

And the winner is...

Jag vann, trots en jämn match och usla poäng :p Alltid lika kul att umgås med familjen! Nu är jag hemma från stan och alla nöjjen, på schemat står det plugg resten av kvällen. På återseende <3






Bowling! Det går sådär för mig :p

foto1323 (MMS)

Bowling! Det går sådär för mig :p


Lunch med sis och moa! Kina mat i all ära,...

foto1316 (MMS)

Lunch med sis och moa! Kina mat i all ära, men varför äter man alltid för mycket av det?!


Taco gratängen som jag bjöd familjen på idag:

.
.
.
.
.

Sitter just nu och spelar monopol och som ...

foto1313 (MMS)

Sitter just nu och spelar monopol och som ni ser är alla koncentrerade som bara den!


Nu har hälften av familjen åkt hem efter m...

foto1308 (MMS)

Nu har hälften av familjen åkt hem efter middag och fika. Tack för alla fina presenter <3 Ser ni mina söta muffinsformar på bilden ;)


Kortare hår? Jag slängde upp håret i en hä...

foto1305 (MMS)

Kortare hår? Jag slängde upp håret i en hästsvans innan så håret föll fram över ansiktet så det såg kortklippt ut. Plötsligt blev jag sugen... Ska man klippa bort flera års envishet pga ett infall? Eller ska jag hålla mig till mitt långa hår? Det hade ju varit så skönt med kortare lättskött hår till sommaren...


Hemma igen!

Nu är jag hemma från göteborg igen, jag har haft en grymt rolig helg! Tack alla fina för dessa dagarna! Nu är jag både presenter och härliga minnen rikare :) Jag har haft fullt upp hela helgen så bloggen har fått vänta, ni ser ju hur trötta jag och Linda var sista dagen... Det tar på krafterna att vara på topp ;) Nu är jag som sagt hemma iallafall, men det betyder inte vila utan kvällen har bestått av städ och plugg, imorgon kommer familjen hit på middag, jag ska servera taco gratäng... fortsättning följer....







Jag måste förresten tipsa om restaurangen ...

foto1288 (MMS)

Jag måste förresten tipsa om restaurangen vi åt på igår. La gondola hette den och ligger på avenyn och maten var supergod!


Park lane it is!

foto1290 (MMS)

Park lane it is!


Nu har vi checkat in på hotellet och gjort...

foto1286 (MMS)

Nu har vi checkat in på hotellet och gjort oss hemma stadda. Snart blir det middag och senare utgång. Det ser ut som att jag får en lyckad födelsedag :)


Jag har förälskat mig i den här texten :)

.
.
.
.
.
.

Så här kul har jag ikväll... Men allt man ...

foto1284 (MMS)

Så här kul har jag ikväll... Men allt man gör kan ju inte vara roligt!


Ikväll befinner jag mig hos syster, Julie ...

foto1282 (MMS)

Ikväll befinner jag mig hos syster, Julie har badat och skvätt ner både mig och syster så nu är vi rena alla tre :p Nu ska vi sätta oss ner och plugga. Jag har ett arbete att lämna in där vi fått välja ämnet själva, det är så kul när man får skriva fritt, det är nästan så man får begränsa sig själv för att inte arbetet ska bli för stort. Jag har valt att skriva om utsatta barn. Så ni förstår ju att det finns en hel del att reflektera över. Ha en fortsatt fin kväll! Love!


Här är man uppklädd i morgonrock, snart da...

foto1266 (MMS)

Här är man uppklädd i morgonrock, snart dags att sova med andra ord. Fötterna som sticker fram på bilden är Lindas, hon har tagit över både datorn och sängen för mig... Så jag passar på att skicka en god natt hälsning till er i väntan på min sov plats. Sweet dreams!


Pizza häng med Jenny och Linda tidigare ik...

foto1260 (MMS)

Pizza häng med Jenny och Linda tidigare ikväll <3


Söndags chill! Oliver, lime lemonade och d...

foto1257 (MMS)

Söndags chill! Oliver, lime lemonade och den bästa dokumentären jag sett "The interrupters" rekommenderas starkt!


En röst som sent kommer glömmas...


En av världens bästa sångerskor har avlidit, Whitney Houston. Synd att gå en för tidig död till mötes pga droger.... Hennes musik kommer iallafall att leva vidare. Och oavsett hennes knasiga privatliv så var hon en GRYM sångerska!
.
.
.
.
.

På repeat om och om igen!

.
.
.
.
.
.

Och resultatet... Man ser definitivt mer f...

foto1245 (MMS)

Och resultatet... Man ser definitivt mer fräsh ut med smink! Det är skönt att få vara lite fixad efter att ha varit nerbäddad i sängen flera dagar. Nu ska jag hem till syster på kalas för svåger fyller år =)


Den osminkade sanningen... Tänkte för skoj...

foto1240 (MMS)

Den osminkade sanningen... Tänkte för skojjs skull visa er förändringen från mitt osminkade till mitt tillfixade jag, så jag återkommer senare med resultatet....


Matlusten är inte på topp trots att favori...

foto1229 (MMS)

Matlusten är inte på topp trots att favorit maten står på bordet.... Jäkla förkylning försvinn!


Det där lilla extra har inhandlats idag, s...

foto1228 (MMS)

Det där lilla extra har inhandlats idag, sånt som är perfekt att ha hemma när party humöret slår till ;)


Mys med J på espressohouse!

foto1223 (MMS)

Mys med J på espressohouse!


Mitt lilla apotek! Utan detta hade jag int...

foto1222 (MMS)

Mitt lilla apotek! Utan detta hade jag inte överlevt de senaste dagarna. Nu tror jag iallafall att jag är på bättringsvägen. Men dagen får bli lugn ändå, film tips någon?


:(

Även jag skulle åka på influensan som går nu, typiskt! Försöker hålla mig tillräkligt pigg för att plugga men det går sådär. Jag som aldrig var sjuk förut åker på alla förkylningar och feber vågor som går. Det är kanske dags att göra en hel kropps renovering och köra lite hemma spa så att kroppen kan återhämta sig fullt ut...





.

Ännu en lugn och skön kväll lider mot sitt...

foto1220 (MMS)

Ännu en lugn och skön kväll lider mot sitt slut. Kvällen börja med att storebror kom hit på middag, sedan titta vi lite på melodifestivalen och sen kika tjejerna förbi och gjorde oss sällskap. Nu är det dags för skönhets sömnen, god natt <3


Lugn och skön fredag! Har fikat hos farfar...

foto1218 (MMS)

Lugn och skön fredag! Har fikat hos farfar, ätit en jättegod vegetarisk soppa hos syster som jag ska ta receptet på! och sedan tittat på skräckfilm med syrran så att jag inte vågade gå hem sen.... Kvällens snack var citron glass med lakrits... Jag som aldrig äter glass blev plötsligt sugen trots att det är 15 minus grader utomhus! Konstiga begär man har! Mycket gott iallafall, måste provas om man gillar glass! Nu tackar jag för mig och denna dagen, sov gott kära ni!


Seg dag idag! Varit hemma nästan hela dage...

foto1217 (MMS)

Seg dag idag! Varit hemma nästan hela dagen... Sen fick jag nog och tog en promenad i kylan hem till syster. Nu har vi nattat Julie och ska laga lite tacos!


Funderar på att ge mig själv dessa i 25 års present :)


.
.
.
.
.

Det kändes som en lång väg att gå när jag ...

foto1207 (MMS)

Det kändes som en lång väg att gå när jag fick leveransen imorse och kartongerna var o upp packade men nu är jag klar med allt skruvande och meckande. Köksbord, vardagsrums bord, hylla och om möbleringen är nu klart! Börjar känna mig hemma :)


Filmkväll igår igen, denna gång:

Justin äger i denna filmen! Han gestaltar sin karaktär så underbart bra!
Han gjorde verkligen min kväll igår!
.
.
.
.
.

RSS 2.0