Varför bara åka buss när man kan köra den!!




Hade nog den roligaste bussresan igår, från kl. 21.00 - 01.30 åkte vi fram och tillbaka.
 Skövde - Mariestad - Skövde - Mariestad - Skövde.
Kafferaster och skratt attacker i mängder gjorde våran kväll lyckad.
När vi väl väl va hemma somna jag direkt,
nu har Madde kört hem mot Halmstad och jag måste packa, Borlänge imorgon!!!











Tillbaka i Skövde...


Denna gång med Madde som sällskap. Hade en suuuper lyckad kväll ute igår, idag blir det lugnt, tror vi...

Pics from last night...




















Systrar på lunch


Blev en lunch med småsystrarna innan jag åkte från Halmstad, me like!














Grattis i efterskott Linda!!!


25

God mat, gott sällskap = Lyckad kväll!!



















Semestertider



Jag hinner inte blogga när jag är bortrest. 

(återkommer till helgen med uppdatering om veckan som gått)

Ha en fortsatt trevlig vecka folks!













Its summer in the city where the heat is on...


Grillning, Monday club och chill i solen..
Här är några bilder från veckan som gått!




















15 juli


Dagarna har rullat på med grillning, kalas, promenader, bakning mm. och idag är det bara en vecka kvar sen åker jag hem igen, varför går tiden så fort när man har roligt?















I like it












=)


I lördags blev det bio, Eclipse, jag tycker att både ettan och tvåan var bättre men gillar man Twilight så gillar man den här med! Igår träffa jag storebror och syster och kollade in hennes nya (första) lägenhet och idag blir det förmodligen Monday club! Idag vaknade jag förresten av att jag låg och skratta så jag kiknade och berättade hela drömmen för Linda som strax efter börjar spela massa sjö rövar visor, tror inte stämningen kan bli bättre klockan 8 på morgonen!

Have a nice day everybody!













Tidsoptimist!




Såhär bra går det med min packning, klockan är snart halv ett på natten och jag ska åka imorgon vid lunch... Allt i en röra på sängen där jag egentligen borde ligga och sova nu...










9/7 - 2010


Den här synen möttes jag av när jag skulle ut och promenera igår. Som tur va kom ingen till skada men det var lite obehagligt ändå. Tog ett foto med mobilen också men det går inte att skicka över bilderna till datorn fast jag har sladd, någon som vet hur man bär sig åt? Jag har nämligen ett antal bilder på mobilen som jag skulle vilja ha...Nu ska jag iväg på möte sedan hem och packa och imorgon åker jag till Halmstad!!!











Det tog mig nästan 5 år...



Kanske inte världens fräschaste bild med jag har suttit i värmen i 2 timmar här


Nu har jag hängt på balkongen några dagar så äntligen har jag fått lite färg! Och blond i håret är jag med...
Det var senast sommaren 2006 som jag var brun och blond samtidigt! Weird att jag såg ut som en annan person bara för ett halvår sedan med mörkbrunt hår och kritvit hy. Dock får jag mina återfall och vill ha tillbaka det mörka håret men nej det är för mycket arbete att få tillbaka den blonda naturliga färgen och det sliter nått så fruktansvärt på håret. Ett tips från mig som provat allt i hårväg - om du vill ha förändring så behöver man inte vara så drastisk och färga hela håret super mörk/ljust utan gör bara slingor, det blir ett lyft för hela håret och sliter inte alls lika mycket, man kan ju alltid variera sig med olika färger och blanda lite som man vill. Lycka till!









Rock or chick?


´



Ska inhandla en klänning inför sommarens partaj, men vet inte än om jag ska köra det säkra före det osäkra, den lilla svarta eller romantisk/chick? Något i stil med klänningarna ovan kanske, smakråd!?








Jag tror det här blir en låt att minnas sommaren 2010 till!












Tragiskt..


Natten till igår blev fotbolls spelaren Eddie Moussa som spelar i assyriska och hans bror Yaacoub som är fyra barns far brutalt nerskjutna på Oasen i Södertälje, morden tros vara en hämd mot deras bror som är ledare för ett gäng i Södertälje. Vem kan göra något så sjukt och rått! Vad har dem gjort för att förtjäna detta! Dem hade ingenting med saken att göra och kan inte rå för va deras bror har valt för väg i livet.. Mina tankar går till deras familj. När en sån här sak händer finns det inga ord som kan förklara, ge svar på frågan varför eller trösta, det är bara tragiskt och tar många många år för dem närmsta att läka och ärren finns alltid kvar! Två söner, bröder, män och pappa miste livet på grund av att det finns människor som vill visa status och makt!!!

Eddie Moussa


Vila i frid
 










Borde stannat på Peace & Love va?!


Såhär såg det ut för 2 dagar sedan när jag gick förbi scenbygget inför festivalen...


Såhär såg det ut idag när jag kolla på Aftonbladets festival blogg!!



Wow!!
Men jag är inte bitter... Som jag och Sara sa, vi har redan sett hälften av banden som spelar och resten vet jag inte vilka dem är och jag sparar 1500 kr.
Och vem orkar trängas med 40 000 spritluktande personer i 27 graders värme?

=)







1 juli! Halva sommaren har gått :(


Har haft det super mysigt i Borlänge och ville verkligen inte åka hem, lite retligt att åka samma dag som Peace&Love festivalen börjar, som ni ser i mina foton har jag fotat scenen där bland andra Jay Z kommer att uppträda, bara ett par dagar efter att jag åkt!! Hela stan var full med närmare 40 000 besökare som var suuuper taggade, det är inte rättvist... Men när jag kom hem möttes jag av en rolig överraskning... Jag kom in på Sylist utbildningen!!!!!!!! 30 augusti börjas det, härligt! Nu ska jag kolla biljetter till nästa Halmstad resa, jag är en rastlös själ som inte kan vara hemma mer än en vecka i sträck, jag måste ju passa på innan skolan börjar...












Borlänge resan!


Midsommar på Gammelgården

  
   
 
 




Welcome home Emilia!!

   
  
  


 








RSS 2.0