Läckert!
















Jag rekommenderar: Happy thank you more please




Har precis avnjutit pizza och en film här hemma, seeg söndag, härligt!
Hoppas ni har haft en fin helg!











Shopping när den är som bäst!


Jag är verkligen kapabel till att fynda saker vart jag än går. Igår fick jag med mig två krukor och örhängen hem från Skara. Inget planerat men vad gör det när det är massor av rea! Det här året har jag haft riktigt flyt och hittat precis vad jag letat efter och till över halva priset ibland! Oftast är det mest skräp kvar den här tiden men om du har riktig tur och ganska mycket tålamod så kan du faktiskt hitta dem allra bästa fynden just nu! Ett litet tips är dock att inte köpa något som du köper bara för att det är billigt, det är oftast dem sakerna som blir liggandes längst in i garderoben...

















...




Jag kom på att jag glömt lägga upp en bild sedan jag gjorde håret lite ljusare.
Så här får ni en spontan bild, nu ska jag till Skara
 (nej det är inget inget kul på G jag ska bara till citygross) Later!












Måste ses!


Är hemma från Borås nu, har haft en superkul dag! Slänger upp lite bilder senare men nu ska jag lägga mig i soffan och se Svensk maffia, 21.00 på Tv4. Del 1 av 6, så nu kommer jag vara bänkad framför tv:n varje torsdag kväll i några veckor framåt!












Snart drar jag mig mot stationen och mot Borås















Ännu en variant av "the little black dress" i min garderob





Har precis klickat hem den här från Nelly. Birthday dress?
Jag hoppas den passar för då är den frågan löst! Det finns
väl inget värre än när man inte vet vad man ska ha på sig!













Om 23 dagar fyller jag 24 :)





 Vi har massa kul på gång i skolan men jag behöver bli inspirerad för att kunna vara kreativ och just nu finns det ingenting som inspirerar mig så därför är jag inte heller så kreativ... Jag inväntar torsdagen då vi ska till Borås på mode mässa/föreläsning så förhoppningsvis får jag lite ideér därifrån. Ett plus i kanten är att skolan bjuder oss annars hade det kostat över 2000 för inträde och resa, nice! Nu ska jag strax ta mig mot skolan för att ha frisörteknik och sedan webbdesign. Se ya!













Music schizophrenia










But hey! It´s classic songs!












Baby im a rockstar























Jag längtar efter våren och allt vad den har att bjuda på...


  
   


www.topshop.com











Hit eller miss?






Jag har inte bestämt mig än för om jag tycker att det är läckert eller gräsligt
men med rätt kläder och accessoarer skulle det nog kunna vara en hit! Finns att beställa på: www.topshop.com











Burlesque







Det här är en film som jag måste se. Skitsnygga skådespelare,
läckra outfits och bra musik all mixed!












Don´t you just love it!




















Lika som bär!





Stylist utbildningen går bra, vi börjar bli duktiga nu!
Men ibland tar inspirationen slut och vi spårar ur lite grann...













Kvack kvack kvack





 Varje dag när jag går till skolan hör man ankorna nerifrån dammen, det är ett jäkla liv på dem. God morgon på er med men kan ni hålla käften jag har precis vaknat! Jag är verkligen ingen djur människa och absolut inte när det gäller fåglar. Dem är söta sålänge dem håller sig i dammen men när dem börjar följa mig till skolan blir jag rädd. Funderar på att skaffa pepparspray... Haha vilken syn där står Emelie och sprayar änderna halv åtta på morgonen!!









Lite bättring tack!


Det går inte att uppdatera bloggen som man ska! Tycker det är krångligt ganska ofta här på blogg.se så jag funderar på att byta till en annan domän, har fått erbjudande om att blogga för andra sidor men har inte inte velat byta förut men ska det fortsätta såhär så kommer jag och min lilla blogg flytta vidare ganska snart. Krav nummer ett är ju att det ska kunna gå att uppdatera och göra inlägg. Andra bloggsajter erbjuder sig att fixa din bloggdesign mm. men här får man inga sådana erbjudanden. Och i såna här situationer är det ett stort minus, Nej bättring på er blogg.se annars kommer ni att förlora både bloggare och läsare!












?





Då har man bokat tid hos frissan, det är dags för en förändring.
Blond eller brunett? Ni får se på onsdag....











Nicolas Andreas Taralis






En helt okänd designer för mig sedan tidigare men jag kanske borde fria till honom, hela hans vår kollektion var svart! My sweet sweet love I think were ment to be together!











Top? designers


Jag har kollat runt på alla visningarna inför våren 2011 och jag måste säga att jag blev besviken på de flesta stora namnen, det var inget nytt eller inspirerande. Antingen var det urtråkiga plagg eller desperata försök till att vara "lady gaga galna". Marchesa, Dolce and gabbana, Cristiano Siriano i all sin ära men resten borde söka nya jobb!



Marchesa

















Mr perfect only exist in my mind...





But Bruno Mars is pretty damn close!













I love it!






Dolce and Gabbanas vår/sommar kollektion är en hit i mina ögon! Vitt, spets, leopard och svart, alla mina favoriter! Jag hoppas att de lite billigare klädkedjorna tar upp dessa trender så att man kan fylla på vår garderoben med gott samvete. Jag längtar! Bort med snön, fram med solen och av med jackan, jag vill ha sommar nu!












Dem växer så fort!




Julie har blivit "stor"

:)











Nytt år nya möjligheter


Nyår





Jag är tillbaka i Skövde, hade det superbra i Halmstad. Julafton, juldagen, nyår och nyårsdagen har firats med massa härligt folk! Året har börjat med förändringar som jag absolut inte hade förväntat mig, det är både på gott och ont... Nytt år nya möjligheter, positiv javisst! Kanske mest för min egen skull. Jag skulle vilja lägga mig under täcket ibland och bara strunta i vad som händer utanför men det funkar ju inte i längden så jag blickar framåt! Funderar lite på vad som kommer att hända detta året, jag blir klar med skolan i juni och då har jag planerat att flytta, men vart? Hem till halmstad och plugga? Göteborg och jobba/plugga? Studera/jobba utomlands? Vilket som så kommer det bli ett spännande år med mycket förändringar och det gillas! Jag hoppas att ni har haft ett bra avslut på det gamla året och en ännu bättre start på det nya!











RSS 2.0