Kvälls dessert! En nyttigare variant av ch...

foto1936 (MMS)

Kvälls dessert! En nyttigare variant av cheesecake gjord på fullkorns digestive, kesella vanilj och bär. Supergott!


Idag har jag förklarat krig mot min garder...

foto1932 (MMS)

Idag har jag förklarat krig mot min garderob! Har en sån där dag då inget passar och allt känns obekvämt... Det värsta är att det oftast slutar med att man har på sig det man provade först vilket känns himla onödigt! Någon mer som känner igen sig? :p


12 points goes to Sweden!


Helt underbart att Sverige vann! Grym låt och fantastiskt uppträdande. Och rekord i att få flest 12 poängare, härligt! Jag och tjejerna satt som klistrade framför tv:n igår och "in the winning moment" stod vi i soffan och sjöng som att vi vore på scenen :p

Tack för en underbar kväll tjejer, ni är bäst! <3




<3

Bjuder på ett foto på mig och min bror från gårdagen när vi firade systers födelsedag !!




<3

foto1905 (MMS)

<3


Muffins!




Då har man bakat igen. Denna gång för att ta med hem till syster där det vankas födelsedags fika med familjen <3


//EH

Hade en super kväll med sara igår. Vi var ...

foto1897 (MMS)

Hade en super kväll med sara igår. Vi var taggade till tusen och ville verkligen inte sitta hemma. Så vad gör vi. Jo vi går in till stan, jag kan ju säga så här... Det var roligare påväg in än väl inne i stan. Det var stängt överallt! Och vi ska kalla halmstad för sommarstad! Ja i juni juli men innan dess kan man inte ha för höga förväntningar... Sara var iallafall nöjd efter att ha flörtat lite med polisen innan vi gick hem haha <3


Steker!

foto1895 (MMS)

Steker!


Då har man dukat fram lite mellanmål, gott!

foto1888 (MMS)

Då har man dukat fram lite mellanmål, gott!


God morgon!



Idag är jag uppe tidigt och stökar i köket. Snart dags för städning, plugg och lite solning :) underbart att sommaren äntligen är här <3


//EH



Påväg hem efter en mycket lyckad kväll med...

foto1884 (MMS)

Påväg hem efter en mycket lyckad kväll med goda vänner och mina kära bröder <3


Party outfit on!

foto1879 (MMS)

Party outfit on!


Torsdag!

Den här reklamen är ju bara för söt!


Jag hade det super bra hos syster yster <3 Nu är jag hemma igen, pluggar och städar lite hemma under dagen, senare blir det bio med girlsen, har biljetter till Dark shadows med Jhonny Depp ;)




....

foto1862 (MMS)

....


Så här kul är det på tåget!

foto1849 (MMS)

Så här kul är det på tåget!


Är just nu påväg till Fanny och Moa! Även ...

foto1420 (MMS)

Är just nu påväg till Fanny och Moa! Även lillebror är där så vi ska äta gott och umgås hela dagen lång! <3


Idag unnar jag mig en himmelskt god frukos...

foto1830 (MMS)

Idag unnar jag mig en himmelskt god frukost! När Sara bjöd på ostbricka i helgen blev jag tvungen att köpa hem lite till mig själv också, det är ju så gott!


Med trevligt sällskap på Olivers tidigare ikväll!

//EH



För håret!

Som ni vet håller jag alltid på med olika hårprodukter i jakten på den rätta! Nu har jag hittat något som jag kommer att hålla fast vid länge, i budget klassen dessutom! Mitt hår blir mjukt som silke och faller fint som snö sedan jag börja använda mig av dessa två! Loreal elvive triple resist och Sacha Juan hair repair, rekommenderas starkt av mig! Och går dessutom att hitta på hos de flesta återförsäljare av den här typen av produkter. Im in love <3


//EH





Sitter hos sara och gottar mig! Här har vi...

foto1823 (MMS)

Sitter hos sara och gottar mig! Här har vi utlandsbesök och sitter och umgås, känner på mig att vi blir sittandes här framåt små timmarna!


I högtalarna medans maten förbereds :)


God morgon härliga fredag!


Idag skall massa ärenden och andra viktiga saker göras och ikväll har jag planerat filmkväll med J. Har ni planerat något kul inför helgen? :) Ja just det! Jag måste visa er en rolig sak man kan göra på facebook (se bilden ovanför) Här kan ni göra en egen version:
//EH



Är hos syster och hälsar på! Julie mannekä...

foto1808 (MMS)

Är hos syster och hälsar på! Julie mannekängar med gummi stövlar, förkläde och utan byxor.... Man kan inte annat än älska henne!


God morgon! Nu är det dags att gå upp skak...

foto1793 (MMS)

God morgon! Nu är det dags att gå upp och skaka liv i sig själv!


Åååh frustration! Mitt internet vill absol...

foto1784 (MMS)

Åååh frustration! Mitt internet vill absolut inte fungera idag, så fort jag är ansluten så kopplar den ifrån igen! Jag som har skolarbeten som måste göras klart idag! Det är så typiskt! Som jag sagt 1000 gånger innan, telenor skit!


<3


Jag brukar inte lyssna så mycket på den här sortens musik nuförtiden men har fastnat för den här sedan nån månad tillbaka och tröttnar inte! Det är ju texten som gör låten så skön eller vad tycker ni? ;)


//EH

Gör ni något speciellt för att komma i for...

foto1782 (MMS)

Gör ni något speciellt för att komma i form inför sommaren? Själv tror jag inte på massa dieter, det fungerar och man tappar vikt men när man sedan avslutar dieten går man upp alla kilon igen. Jag tror på något så enkelt som att du kan äta vad du vill när du vill sålänge man förbränner mer än vad man fyller på! Vill man dock se snabbare resultat och vara snäll mot kroppen bör man äta nyttigare, regelbundet och motionera. Så låt oss döda alla high fashion dieter och deras lovord en gång för alla och hylla istället husmanskost och all annan god mat som kroppen faktiskt behöver!


Foto från går dagens strand promenad, det ...

foto1778 (MMS)

Foto från går dagens strand promenad, det är nästan bud på att ta en runda idag med och utnyttja att man faktiskt bor 5 min från stranden!


Tar mig en kaffe på balkongen och njuter!

//EH

Helt i min smak!

//EH

Söndags fikar med storebror <3 Ananaspaj s...

foto1774 (MMS)

Söndags fikar med storebror <3 Ananaspaj som doftar ljuvligt i hela huset :)


Sist ut från pubben :p

foto1773 (MMS)

Sist ut från pubben :p


Dessert!

foto1772 (MMS)

Dessert!


Birthday dinner! Otroligt gott!

foto1771 (MMS)

Birthday dinner! Otroligt gott!


Fredag!

Sminket är på och snart beger jag mig hem till J för att umgås och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Ha en fin kväll nu allihopa <3



//EH

God middag! Dags att göra sig iordning för...

foto1739 (MMS)

God middag! Dags att göra sig iordning för dagen. En av de viktigaste sakerna i min sminkväska är läppstiftet eller läppglanset, har ni några tips på bra läppstift som håller länge? Jag lyckas aldrig hålla det i mer än en timme!


Tidigare idag...


Visst är det fina sommar vädret helt underbart! Jag har spenderat dagen med härliga vänner! Först i stan och sedan intog vi balkongen och glassa i solskenet (läs värmen) med varsin kaffekopp. Tänk vad lite som krävs för att göra en dag lyckad!


//EH

Jag är inte alls på plugg humör idag!

//EH

Dagens middag fixad, nu skall den avnjutas...

foto1728 (MMS)

Dagens middag fixad, nu skall den avnjutas sedan blir det några timmars plugg!


Frukost dejt med Julie imorse <3

foto1712 (MMS)

Frukost dejt med Julie imorse <3


Efter några timmars lek och bus sover lill...

foto1720 (MMS)

Efter några timmars lek och bus sover lillan middag. Jag passar på att vila i soffan och inväntar syster som ska komma hem från skolan :)


Hej! Hoppas ni haft en fin helg och ett än...

foto1709 (MMS)

Hej! Hoppas ni haft en fin helg och ett ännu bättre valborg! Känner att det varit en riktigt lång helg med massa håll i gång så idag har vi bara suttit på en filt ute i solen och njutit! Middagen är redan fixad så nu blir det en timmes plugg innan det är dags för desperate housewifes med mina tjejer <3


RSS 2.0